Et slikt problem kan påvises på forhånd

Clutchen peiling av clutchen stabiliseringselement som gir en frakopling og tilstrekkelig bevegelsesfrihet frigivelse. Fordi etter hver giring koblingshylsen er strukket, er den utløserlager også utsatt for slitasje. Imidlertid avhenger denne prosessen i stor grad på forholdet mellom komponentene og deres jobbkrav. Inne i clutchen, den første til å bli skadet er vanligvis sel. Som et resultat, fortsetter clutchtrykkplaten å bevege seg mot svinghjulet og koplings drivhylsen.
http://nspauto.bg/akumulatori/kabeli-za-tok/щипки-2бр.-комплект-2-detail

Denne operasjonen utføres ved fjærene til membranen, men utøver en mindre kraft når intervallet mellom trykkplaten og den hydrauliske sylinder er mindre. Sostentatrice kraft er derfor produserer. Derfor bør dette intervallet justeres med jevne mellomrom for å fullføre slitebelegg. I moderne biler, er denne operasjonen utføres automatisk. Ellers ville fjærene utvide full og trøste ville ikke være mulig. I praksis betyr dette at transmisjonen ikke kan ytterligere isolere motoren og dreiemomentet vil virke også krysse. Et slikt fenomen oppstår når du oppdager lyder under skiftende. De glir clutchen og dette fører til friksjon, noe som igjen fører til overdreven oppvarming av beleggene, trykkplaten og svinghjulet. Skiven clutch og svinghjulet kan brekke eller deformeres, således at det går utover den korrekte operasjon av clutchen. For utløserlager betyr total ødeleggelse. Skaden er betydelig, men selv om intervallet mellom koplingsarmen og lageret er utilstrekkelig.

En ledetråd er spillet skiftende clutchpedalen. Situasjonen blir kritisk når avstanden er nødvendig for å utløse kommandoen er mindre enn 10 mm. Derfor, måling av pedal før spillet og følgelig reparere utløserlager kan være svært nyttig for å sikre riktig funksjon bil. Uansett merke du er interessert, finner vi deler av utmerket kvalitet deler (f.eks bremseslange innløpsventilen, hydraulisk filter, etc.) til en svært rimelig pris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *