Funksjoner hudpleie i sommer

I sommer, livet raser og endrer seg i en utrolig hastighet: en tur til sjøen og hytta, mange timer for å vandre rundt i byen, utflukter med venner, sommer husarbeid …

Så lenge vi kjører rundt i et boblebad av saker og fritid, sommer sol, saltvann og vind er ikke sover og gamle huden vår. Men vi kan hjelpe huden din å overleve de varme måneder uten tap med riktig pleie. Hudpleie kropp og ansikt i sommer kan omfatte følgende prosedyrer.

Rensing og innsnevring langt. I sommermånedene, er våre byer forvandlet til ekte «støvpose», så selv eieren kan møte ulike hud med sorte prikker og betennelse. For å hindre deres forekomst, må du rense huden skikkelig. I morgen og om kvelden kan du vaske med kokt eller filtrert vann og et spesialverktøy (gel eller skum), egnet for en bestemt hudtype og bading – bruke en mild dusjsåpe. Å trange porer, anbefales det etter vask tørk ansiktet med is fra infusjon av kamille, mint eller andre urter. Skal du på en lang reise, er det nødvendig å ta noen spesielle våtservietter for å fjerne makeup.

dush gel ot kozmetika atache

Fukte. I varmt vær, må spesielt huden ekstra fuktighet, som i dehydrering på det kan se ut rynker og peeling. I morgen og på kvelden er det nødvendig å bruke oljefri fuktighetskrem etter en dusj og satt på en lett bodylotion. I løpet av dagen, kan du oppdatere ansiktet og kroppen termisk vann, som ikke bare gjør opp for mangel på fuktighet, men etablerer også makeup. Også ikke glem om fukt fra innsiden – en dag verdt mer ren ikke-kullsyreholdig vann, og deretter huden beholde sin tone i ekstrem varme.

Power. Sommer – den beste tiden for huden med vitaminer og mineraler metning, fordi et stort antall nyttige ingredienser for masker blir tilgjengelig denne tiden av året for oss. Friske jordbær, agurk, melon, rips, persille og andre grønnsaker, bær og frukt vil bidra til å gjenopprette skjønnheten i ansiktet og kroppen og forberede dem for høst-vintersesongen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *